Results 1 to 1 of 1

Thread: Is this optimized properly?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    11

    Is this optimized properly?

    SpeedGuide.net TCP Analyzer Results
    Tested on: 2013.03.06 17:13
    IP address: 186.137.xxx.xxx
    Client OS/browser: Windows 7 (Firefox 21.0)

    TCP options string: 020405b401010402
    MSS: 1460
    MTU: 1500
    TCP Window: 64240 (multiple of MSS)
    RWIN Scaling: 0 bits
    Unscaled RWIN : 64240
    Recommended RWINs: 64240, 128480, 256960, 513920, 1027840
    BDP limit (200ms): 2570kbps (321KBytes/s)
    BDP limit (500ms): 1028kbps (128KBytes/s)
    MTU Discovery: ON
    TTL: 51
    Timestamps: OFF
    SACKs: ON
    IP ToS: 00000000 (0)




    Max download speed is 768KB/S. Is there anything I should tweak? I really would like to get the lowest latency possible for distant servers. Since im from South America and I basically play games hosted in NA or EU.
    Thanks for your time!

    Edit: Forgot to ask, where can I find the exact max connection per server value? Should I set it in Firefox also?
    Last edited by Popplar; 03-06-13 at 05:42 PM.

Similar Threads

  1. IE6 in WINXP won`t 'maximise' properly
    By caveman in forum Software Forum
    Replies: 6
    Last Post: 01-09-04, 06:32 PM
  2. Can I get my pooter to run properly with more than 512 MB RAM
    By caveman in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 4
    Last Post: 05-21-02, 04:11 PM
  3. Properly seated Voodoo 3 HS 's
    By gertvanjoe in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 14
    Last Post: 08-14-01, 01:59 PM
  4. Dont Know How to Tweak My Dsl Properly
    By Ruben220 in forum General Broadband Forum
    Replies: 10
    Last Post: 04-15-01, 11:06 PM
  5. ZA and configuring properly
    By TheGolfBallKid in forum Network Security
    Replies: 7
    Last Post: 02-16-01, 03:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •