TCP-Optimizer Setting... I've used the optimal setting,
but cant seem to save them,
they revert back to default everytime.


Modem: Motorola Surfboard, Docsys. 2
Router: Belkin N-600 Duel Band
Broadband: Cox, Advertised Speed-19-23Mbps

TCP Window Auto-Tuning=normal
Congestion Control Provider=ctcp
TCP Chimney Offload=enabled
Receive-Side Scaling State=enabled
EnableDCA=-1
EnableTCPA=-1
DefaultTTL=64
ECN Capability=disabled
Windows Scaling heuristics=
Tcp1323Opts=1
DisableTaskOffload=0
MaxConnectionsPer1_0Server=2
MaxConnectionsPerServer=4
LocalPriority=4
HostsPriority=5
DnsPriority=6
NetbtPriority=7
SynAttackProtect=1
TCPMaxDataRetransmissions=7
LargeSystemCache=0
Size=3
NonBestEffortLimit=0
NegativeCacheTime=0
NetFailureCacheTime=0
NegativeSOACacheTime=0
TCPNoDelay=-1
MaxUserPort=65534
NetworkThrottlingIndex=-1
TcpTimedWaitDelay=30
[Local Area Connection]
MTU=0
TcpAckFrequency=-1
TcpDelAckTicks=-1
[Wireless Network Connection 2]
MTU=0
TcpAckFrequency=-1
TcpDelAckTicks=-1




« SpeedGuide.net TCP Analyzer Results »
Tested on: 2012.04.29 15:48
IP address: 174.70.xx.xxx
Client OS/browser: Windows Vista (Internet Explorer 8.0)

TCP options string: 020405b40103030201010402
MSS: 1460
MTU: 1500
TCP Window: 65700 (multiple of MSS)
RWIN Scaling: 2 bits (2^2=4)
Unscaled RWIN : 16425
Recommended RWINs: 64240, 128480, 256960, 513920, 1027840
BDP limit (200ms): 2628kbps (329KBytes/s)
BDP limit (500ms): 1051kbps (131KBytes/s)
MTU Discovery: ON
TTL: 52
Timestamps: OFF
SACKs: ON
IP ToS: 00000000 (0)




« SpeedGuide.net Speed Test Results »
2450 kbps down (~2.45 Mbps, 299 KB/s)↓
2525 kbps up (~2.53 Mbps, 308 KB/s)↑
2048 KB downloaded in 6.848 seconds
500 KB uploaded in 1.622 seconds
Tested on: 2012.04.29 15:52 EDT
Tested from: speedguide.net 2
Test Link: http://www.speedguide.net/speedtest/...p?test=3646432
Provider: om.om.cox.net
Location: La Vista, NE, US

« SpeedGuide.net Speed Test Results »
2482 kbps down (~2.48 Mbps, 303 KB/s)↓
129 kbps up (~0.13 Mbps, 16 KB/s)↑
3072 KB downloaded in 10.14 seconds
1024 KB uploaded in 65.114 seconds
Tested on: 2012.04.29 15:57 EDT
Tested from: layeredtech.com
Test Link: http://www.speedguide.net/speedtest/...p?test=3646434
Provider: om.om.cox.net
Location: La Vista, NE, US




System Information

OS Name________________________Microsoft® Windows Vista™ Home Premium
Version____________________________6.0.6002 Service Pack 2 Build 6002
Other OS Description ______________Not Available
OS Manufacturer____________________Microsoft Corporation
System Name____________________QUAD4
System Manufacturer________________HP-Pavilion
System Model____________________FK789AA-ABA m9450f
System Type_______________________x64-based PC
Processor________________________Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz, 2500 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date__________________American Megatrends Inc. 5.43, 9/10/2009
SMBIOS ________________________Version 2.5
Windows Directory___________________C:\Windows
System Directory__________________C:\Windows\system32
Boot Device________________________ \Device\HarddiskVolume1
Locale___________________________United States
Hardware Abstraction Layer___________ Version = "6.0.6002.18005"
User Name_______________________QUAD4\Geo4722
Time Zone__________________________Central Daylight Time
Installed Physical Memory (RAM)_____8.00 GB
Total Physical Memory________________8.00 GB
Available Physical Memory__________ 6.32 GB
Total Virtual Memory__________________20.3 GB
Available Virtual Memory____________18.3 GB
Page File Space_____________________12.5 GB
Page File_________________________C:\pagefile.sys