Results 1 to 3 of 3

Thread: screen capture protection

  1. #1
    SG Enthusiast horsemen_'s Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Edwards Air force base Ca
    Posts
    1,487

    screen capture protection

    i am tryiiing to use directtv2pc and it says i need to have screen capture proection to view my dvr shows

    i have a ati radeon 9600 gfx. lastest drvers and catalyst

  2. #2
    SG Enthusiast horsemen_'s Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Edwards Air force base Ca
    Posts
    1,487
    hhmm no help?

  3. #3
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,148
    Make sure you clean the old ATI drivers out fully..and install fresh including the Suite software. Also might check to lower the resolution while also checking all other graphical settings.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 05-25-09, 02:22 PM
  2. Loss of Welcome Screen on XP
    By jimbob42 in forum Wireless Networking
    Replies: 4
    Last Post: 04-11-09, 03:33 PM
  3. Blank screen on post / windows but i can hear windows !!!
    By ashwinc in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 5
    Last Post: 02-27-09, 08:16 AM
  4. Network Surge Protection
    By Bolt11 in forum Networking Forum
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-07, 09:55 AM
  5. Post you weather screen capture
    By Leatherneck in forum General Discussion Board
    Replies: 23
    Last Post: 02-05-07, 10:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •