Results 1 to 4 of 4

Thread: TCP optimizer with windows 7

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2

    TCP optimizer with windows 7

    I'n the past when i was on windows XP i used TCP optimizer but now that i have windows 7 i wasn't sure if i could use it. If i can will i need to run it in compatibility mode under the vista or even xp settings. Thank you

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4
    Windows 7 handles it automatically now you don't need to change anything.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    I don't use TCP Optimizer in my Windows 7

    AVG PC Tuneup's Internet Optimizer ftw!

  4. #4
    Moderator YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Somewhere along the shoreline in New England
    Posts
    50,323
    Quote Originally Posted by krej View Post

    AVG PC Tuneup's Internet Optimizer ftw!
    I can think of thousands of ways to waste my money that are much more fun than spending hard earned cash on an AVG product..lol!
    MORNING WOOD Lumber Company
    Guinness for Strength!!!

Similar Threads

  1. TCP Optimizer - Tips For BEGINNERS
    By Rollingstone in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 72
    Last Post: 02-03-11, 01:59 AM
  2. TCP Optimizer - Counter strike, choke.
    By zchau in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-09, 08:42 AM
  3. need help with cablenut / tcp optimizer
    By uniquewiz in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 6
    Last Post: 08-09-09, 08:46 AM
  4. Windows XP Service Pack 3 FAQ
    By Sava700 in forum Software Forum
    Replies: 17
    Last Post: 01-29-08, 09:44 AM
  5. Microsoft Vista SP1 RC Public Release
    By Sava700 in forum Software Forum
    Replies: 32
    Last Post: 12-16-07, 11:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •