Results 1 to 2 of 2

Thread: Modify Network adapter?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1

    Modify Network adapter?

    Using Speedguide's TCP/IP Optimizer, I notice a button for "Modify network adapter" What are these settings for and how do you use them?

  2. #2
    fem the retarded rabbit mccoffee's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Cleveland, Ohio, United States
    Posts
    13,382
    it is used in case you have two network cards installed and you chose what card you want the settings to modeifed
    Comptia a+ n+

Similar Threads

  1. Intel Pro/1000 CT Network Adapter
    By fairuza in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 0
    Last Post: 08-26-04, 04:12 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 10-26-03, 09:58 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 11-03-02, 02:05 PM
  4. 56K Network Adapter selection = Empty
    By Newsy in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 4
    Last Post: 10-16-02, 06:11 AM
  5. Network adapter drivers
    By Bigpoppapump in forum General Broadband Forum
    Replies: 6
    Last Post: 02-22-01, 03:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •