PDA

View Full Version : Need help posting pics



LT-73
05-25-02, 02:44 PM
I took some pics of my case, kinda crude but not bad,anyways i need help posting them. Emobley3 sent me some instructions, but some of it i don't understand. i tried yahoo geocities but that's crap, i can only post one pic there. Can anybody help me with something simple as to posting my pics?

very much Appreciated ! :)



_________________________________________
The Thunder Is Back !!... Feel The Burn Baby !!
No Limit Folding!

Mark
05-25-02, 02:57 PM
i use this http://www.ranchoweb.com/


and this http://theforumisdown.com/upload/upload.php

Chris
05-25-02, 03:10 PM
I use my own server, figure most pics I post only need to stay up for a day or two, lease on my dynamicIP islonger then that.
But with bit caps about to be implimented in canada, that also includes FTPing to another sire, guess my postin pics is about to come to a screeching halt :(

LT-73
05-25-02, 04:53 PM
Originally posted by Chris
I use my own server, figure most pics I post only need to stay up for a day or two, lease on my dynamicIP islonger then that.
But with bit caps about to be implimented in canada, that also includes FTPing to another sire, guess my postin pics is about to come to a screeching halt :(

Dang ! that's a shame chris :(
It was good while it lasted tho huh?

____________________________________
The Thunder Is Back !!... Feel The Burn Baby !!
No Limit Folding!

LT-73
05-25-02, 04:55 PM
Originally posted by the snake
i use this http://www.ranchoweb.com/


and this http://theforumisdown.com/upload/upload.php

Thanx snake :)

__________________________________
The Thunder Is Back !!... Feel The Burn Baby !!
No Limit Folding!

goobee
06-03-02, 01:20 AM
Damn, if they metered my usage, my web server would have to come down really fast. :(

No more scantily-clad babes for you guys. :eek: