PDA

View Full Version : XXXX- pron here



nightowl
11-15-01, 10:29 AM
sorry to disapont you but i need a question answered quickly

will windows 2000 pro reconize a dual processor machine, will it use both processors?

Jim
11-15-01, 10:31 AM
Something tells me this will have a LOT of page views, but few replies. :p

And as far as I know (correct me if I'm wrong), Win2k will use it IF, AND ONLY IF, the software is designed to take advantage of a dual-processor setup.

AoDLiQuiD-M3tH
11-15-01, 10:32 AM
Originally posted by BIGJIMSLATE
Something tells me this will have a LOT of page views, but few replies. :p

And as far as I know (correct me if I'm wrong), Win2k will use it IF, AND ONLY IF, the software is designed to take advantage of a dual-processor setup.
the os will use multi-thread and some proggies will if they are designed for it:)

Teirney
11-15-01, 11:49 AM
God I am disgusting..I looked..;)

mountainman
11-15-01, 12:44 PM
My buddy has a dual-processor machine and had to get Windows Pro Server running on his machine. I thought that was weird, but that is because I dont know anything.

He has 2 100MB HD, dual 1.4gHz, over 1GB of RAM......can you spell overkill?? But I bet it's sweet.

EvilAjax
11-15-01, 04:04 PM
Damn... just as I thought... no pr0n.. :(

erogic1
11-15-01, 04:07 PM
true true...what a waste of time to load this page...lol

BaLa
11-15-01, 04:08 PM
yes it will
just make sure
that in Device MAnager 0--> Computer
it says one of the Multiproccessors...
if it's set to Standard PC it wont recognize/use both procs